Pages

Friday, January 21, 2011

~S.E.N.G.A.L~

wahhhhhhh..dasar SENGAL betul mamat neyh...mule too beriya2 nak kawan ngn aq...jup gi aq tgk diye REMOVE  FREND kt fb..wahai mamat ko memang sengal tahap gaban..n then biler aq buzz kt YM diye ta balaz...tup2 diye msej aq ckp:: TA PYAH MESEJ SAYA LAGI...huahahaaha...lawak sgt2...biler aq TNYER knp??diye ckp aq lyn diye nak ta nak...dah kate ta der crdit how come aq nak msej diye..ko neyh memng sengal larh weyhhh...pas too TERHEGE2 nak kawan balik...haishhhh aper jenis pnyer olang larh...anywere ko nak kawan,,,kawan larh klu ta nak kawan up too u...skit pun ta memberi aper2 kesan kat diri aku..adiosss...

Wednesday, January 19, 2011

....borink melanda diri ini.....

biler cuti jer mesty borink...nasib baik cuti sehari...kalau lamer mau mati kutu aq dibuat nyer...tgh pkir nak bt aper pas neyh erk...yang pasty kner siapkan keje skolah yang ta pnah abis sampai larh aq tamat sesi perskolahan thatz mean abis
stpm...fuhhhhh...cabaran aq sbagai pelajar form6 neyh memang terase
tercabar...lebey2 lagi time nak exam...hopefully aq dpt bt exam bulan 2 neyh...huhuhu...takot plak rase...time exam larh paling aq ta suke....sbab bler exam jer msty otak aq blur...klu nmpak soalan yg byk n susah larh....paz neyh aq harap aq cool dpt bt exam...hmmm...chaiyokkk3!!

Saturday, January 15, 2011

...kawan dan cinta....


Di suatu hari yanG,CINTA dan KAWAN bersiar-siar di sebuah kampung
Tiba-tiba CINTA terjatuh di dalam telaga....

kenapa??kerana CINTA itu buta...

Lalu KAWAn pown ikut terjun ke dalam bersama...

kenapa??kerana kawan sanggup buat apa sahaja demi CINTA..

Di dalam telaga CINTA hilang..

kenapa??kerana...CINTA itu halus,mudah hilang kalau
tidak dijaga...sukar dicari apatah lagi di dalam telaga yang gelap..
sedangkan KAWAN masih lagi tercari-cari dimana CINTA dan terus menunggu.

kenapa??kerana...KAWAN itu sejati dan kekal sebagai KAWAN yang
setia..JAdi hargai larh KAWAN kita selagi terasa dia BERERTI..

....~befday boy....~


huaaaa...4 tahun sudah adiq aq neyh...semoga pnjang umo...love u..hehe

nora&nora


hahaha...mase neyh dky ciTy park...
just starting doing blog...huhuhu